Terugluisteren: Bert van Zanten in Het Sportlokaal over zijn rijke en kleurrijke carrière als verzorger

Bert van Zanten is misschien wel de bekendste verzorger in het Hoeksche Waardse amateurvoetbal. Want bij hoeveel clubs op het eiland heeft de inwoner van ‘s-Gravendeel geen enkels ingetaped? Ruim 35 jaar en vele duizenden enkels verder, weet hij nog steeds niet van stoppen en beoefent hij zijn vak nu bij ASWH, zijn eerste club buiten de Hoeksche Waard.

Deze week was Van Zanten te gast in Het Sportlokaal om te vertellen over zijn rijke en kleurrijke carrière. Een oude bekende van hem, Rik Schouten, die hij nog kent uit hun gezamenlijke tijd bij SHO, was ook aanwezig in de studio. Het interview met de huidig speler van FC Binnenmaas is hier terug te luisteren.

Luister hier het interview met Bert van Zanten terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.